Support

A&V ict maakt het verschil

Ben je op zoek naar een allround ICT bedrijf in Zuid-Limburg? Dan ben je bij A&V ict aan het juiste adres.

Wij ondersteunen zzp'ers en mkb'ers in heel (Nederlands én Belgisch) Limburg bij hun ict uitdagingen.

Onze vakkundige en ervaren specialisten staan altijd voor je klaar!

Deskundig

Onze medewerkers zijn deskundig en zeer ervaren op gebied van ict. Zij zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen, waardoor wij altijd de best passende oplossing kunnen bieden.

Persoonlijk

Onze benadering is persoonlijk en respectvol. Naar onze opdrachtgevers, naar onze partners en naar elkaar. We investeren voortdurend in duurzame samenwerkingen. Wij denken dat je alleen op die manier tot goede oplossingen kunt komen.

Flexibel

Onze oplossingen zijn optimaal afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijfsprocessen. Alles is ten allen tijde bespreekbaar. Tijdens, maar indien nodig ook buiten onze reguliere kantoortijden.

Onze diensten

Of het nu gaat om cloudoplossingen, VOIP telefonie, cyber security of bijvoorbeeld netwerkbeheer; de specialisten van A&V ict ondersteunen jouw bedrijf. Zo kun je met een gerust hart alle ICT aan ons uitbesteden.

Veilig online werken

A&V ICT zorgt ervoor dat jouw bedrijf beschermd is tegen malware en virussen. Ook verzorgen de back-ups van (bedrijfskritische) bestanden. Zo kun jij met een gerust gevoel je werk doen: jouw gegevens zijn optimaal beschermd en veilig.

Network services

A&V ict bouwt en onderhoudt jouw bedrijfnetwerk. Wij richten alle werkplekken, servers en virtuele omgevingen voor je in, monitoren ze voortdurend en kunnen deze op afstand (via Teamviewer) onderhouden. Snel, veilig en efficiënt.

Overtuigd?
Neem contact op met een van onze specialisten.

Contact