Onze oplossingen

De dienstverlening van A&V ICT is heel breed.

Werken in de cloud

A&V ict helpt jou met het maken van de juiste keuze op het gebied van cloud oplossingen. Wellicht ben je al bekend met diensten als Google Workspace, Microsoft365, Sendgrid of Online backup. We adviseren de best passende dienst voor jouw bedrijf en richten deze vervolgens in.

Microsoft moderne werkplek

De Moderne Werkplek is gebaseerd op technieken van Microsoft en kan gezien worden als een volledig digitale werkplak die je altijd en overal toegang biedt om veilig en productief te werken. Microsoft365 biedt diverse tools voor jouw bedrijf om medewerkers effectief te laten samenwerken.

Veilig online werken

A&V ICT zorgt ervoor dat jouw bedrijf beschermd is tegen malware en virussen. Ook verzorgen de back-ups van (bedrijfskritische) bestanden. Zo kun jij met een gerust gevoel je werk doen: jouw gegevens zijn optimaal beschermd en veilig.

Network service

A&V ict bouwt en onderhoudt jouw bedrijfnetwerk. Wij richten alle werkplekken, servers en virtuele omgevingen voor je in, monitoren ze voortdurend en kunnen deze op afstand (via Teamviewer) onderhouden. Snel, veilig en efficiënt.

Voip

VoIP beteken letterlijk: Voice over Internet Protocol. Bellen over een computernetwerk dus, waarbij je spraak via een datalijn wordt verstuurd. Met VoiP heb je geen traditionele telefoonlijn meer nodig.

Bellen met Teams

Bellen met Teams betekent dat een vast telefoonnummer wordt toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Hierdoor kun je via de Teams app bellen naar andere Teams gebruikers, maar ook met niet-Teams gebruikers. Binnen Teams ben jij bereikbaar voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

Wifi meeting

Hapert je wifi-verbinding regelmatig? A&V ict kan een wifi-meting voor je uitvoeren, zodat het probleem helder wordt en vervolgens kan worden opgelost.

Neem contact op
met een van onze specialisten.

Contact