A&V ict

Maakt het verschil

Als ondernemer ben je bezig met je bedrijf. Zaken als internet, hardware, software en digitale veiligheid zijn instrumenten die je nodig hebt, maar waar je geen tijd aan wil besteden: jij moet je kunnen richten op jouw business. Dat doen wij ook: Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, maar onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en adviseren je tijdig als aanpassingen of investeringen nodig zijn.

A&V ict is een betrouwbare en flexibele ICT-partner. Wij ontzorgen onze klanten op gebied van ict, zodat zij hun werk sneller, veiliger en efficiënter kunt doen.

Wij bedenken, leveren en onderhouden jouw op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke infrastructuur, waarin alle medewerkers optimaal kunnen samenwerken.

Deskundig

Onze medewerkers zijn deskundig en zeer ervaren op gebied van ict. Zij zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen, waardoor wij altijd de best passende oplossing kunnen bieden.

Persoonlijk

Onze benadering is persoonlijk en respectvol. Naar onze opdrachtgevers, naar onze partners en naar elkaar. We investeren voortdurend in duurzame samenwerkingen. Wij denken dat je alleen op die manier tot goede oplossingen kunt komen.

Flexibel

Onze oplossingen zijn optimaal afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijfsprocessen. Alles is ten allen tijde bespreekbaar. Tijdens, maar indien nodig ook buiten onze reguliere kantoortijden.

Onze diensten

Als ondernemer ontkom je er tegenwoordig niet aan om
voortdurend met de tijd mee te gaan op ICT-gebied.

Werken in de cloud

A&V ict helpt jou met het maken van de juiste keuze op het gebied van cloud oplossingen. Wellicht ben je al bekend met diensten als Google Workspace, Microsoft365, Sendgrid of Online backup. We adviseren de best passende dienst voor jouw bedrijf en richten deze vervolgens in.

Network service

A&V ict bouwt en onderhoudt jouw bedrijfnetwerk. Wij richten alle werkplekken, servers en virtuele omgevingen voor je in, monitoren ze voortdurend en kunnen deze op afstand (via Teamviewer) onderhouden. Snel, veilig en efficiënt.

Overtuigd?
Neem contact op met een van onze specialisten.

Contact